Prevleke za stole in banketna krila

Za svečane dogodke so nepogrešljive prevleke za stole in mize ter banketna krila.

PREVLEKE ZA STOLE izdelujemo v glavnem iz poliestrskih materialov, saj se le-ti manj mečkajo in se ne krčijo. Videz materiala je lahko sijajni saten, mat saten ali blago v naravnem videzu. Prevleke za stole ponujamo v dveh variantah:  krojene po obliki vaših stolov in na izbran način, ali pa univerzalne prevleke, ki so vse enotne oblike in jih lahko namestimo na različne vrste stolov, kar je primerno še posebej za ponudnike catering storitev. 

PREVLEKE ZA BARSKE MIZE izdelujemo iz enakih materialov kot prevleke za stole, v izbrani obliki in dolžini.

BANKETNA KRILA lahko izdelamo na gubani način ali pa ravno z večjo gubo ali odprtino na vogalih. Za pritrditev banketnega krila na mizo lahko uporabimo ježek trak, ki ga nalepimo po robu mizne ploskve ali plastične sponke (glej: TUKAJ). V tem primeru je potrebno na mizo pogrniti še prt, ki prekriva robove mize in sega 20-50cm čez ploskev mize.  Druga možnost je banketno krilo in prt v enem, kjer ni potrebno pritrjevanje krila na mizo, ampak prt/prevleko samo poveznemo čez mizo.

PREVLEKE ZA GASILSKE MIZE IN KLOPI - tudi gasilske mize in klopi lahko oblečemo in jih tako spremenimo v elegantno opremo prostora za različne dogodke.


Naložbo spletnega mesta sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu