Posteljni tekstil
Posteljnina, vzglavniki in prešite odeje, zaščita za vzglavnike in posteljo, pregrinjala za posteljo, odeje, okrasni trakovi

Posteljnine, prešiti program, izdelki za zaščito postelje ter dekorativni posteljni izdelki, ki so potrebni za udobno bivanje in spanje vaših gostov. Izbrani izdelki hotelske kakovosti, prijetno mehki, a hkrati trpežni in obstojni.


Posteljnine in rjuhe iz 100% bombažnih tkanin različne obdelave: damast, saten, mečkanka, gladka ali z vtkanim vzorcem, rjuhe tudi iz jerseya.

Prešiti program v standard kakovosti, polnjen s silikoniziranimi vlakni in v superior kakovosti, polnjen s perjem in puhom.

Za popolno zaščito vaših vzglavnikov in ležišč, za maksimalno udobje ter podaljšanje življenjske dobe vaše posteljne opreme.

Posteljna dekorativa za prijeten videz vaše sobe: okrasne prevleke in trakovi za posteljo, dekorativni vzglavniki ter odeje.


Naložbo spletnega mesta sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu