O nas

Gostinski in hotelski tekstil ter namizna papirna galanterija.

Izdelujemo in prodajamo široko paleto tekstilnih izdelkov za uporabo v gostinskih in hotelskih objektih.  Poleg tega vam ponujamo tudi gostinski namizni papirni program ter različne dodatke.

Opremljate ali prenavljate svoj gostinski lokal? Je vaša restavracija potrebna osvežitve? Vaši aparmaji in sobe so videti nekoliko zastarelo?  Potem smo mi pravi naslov za vas! S skrbno izbiro materialov in izdelkov ter v sodelovanju s preverjenimi partnerji in dobavitelji, vam lahko ponudimo posamezne izdelke ali pa celovito rešitev za notranjo ureditev gostinskih in turističnih objektov. Upoštevamo vaše želje, zahteve vašega arhitekta, oblikovalca ter skupaj poiščemo najustreznejšo rešitev. Poleg vizualnega učinka, je zelo pomembna tudi kakovost in ustrezna vzdržljivost materialov za intenzivno profesionalno uporabo. 

Na tukajšnji spletni strani vam predstavljamo naš standardni prodajni program, to pa seveda ni vse, kar lahko pri nas dobite. Če med predstavljenim ne najdete želenega, nam pošljite povpraševanje, sporočite kaj iščete, mi pa se bomo potrudili za vas to poiskati. 

Naše delo v veliki meri poteka na terenu, tudi vas bomo z veseljem obiskali in predstavili ponudbo

Hkrati vas vabimo, da obiščete našo spletno trgovinokjer smo pripravili izbor najbolj prodajanih izdelkov, ki so vam na voljo za naročanje.


Naložbo spletnega mesta sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu