Blog


Kolekcija brisač MARE je narejena po najvišjih standardih organske pridelave, s čimer je poskrbljeno za zdravo okolje in varen izdelek.

Izdelki iz organskega bombaža s certifikatom GOTS, morajo izpolnjevati stroge zahteve v procesu pridelave bombažnih vlaken.

Ali ste že slišali za "zero-twist" brisače? Kakšne so njihove posebnosti in v čem se razlikujejo od ostalih? 

Medtem, ko posteljnino večinoma peremo tedensko ali vsaj enkrat na dva tedna, pa velikokrat pozabljamo na vzglavnike.

Delimo ideje za zlaganje servietov. Najlepši učinek za dekoracije iz predstavljenega video posnetka dosežete z airlaid ali soft point servieti.

Kako prati in sušiti prte z zaščito proti madežem? Ali jih res ni potrebno likati? Ali se res vsi madeži lahko odstranijo? Koliko časa traja zaščita in kaj vse vpliva na njeno obstojnost? Ali so vse zaščite enako kakovostne? So ti prti v resnici vodoodporni?

Predstavljamo našo spletno trgovino z izdelki za gostince, lastnike restavracij, nastanitvenih objektov in vsakogar, ki potrebuje kakovostne izdelke v profesionalni kakovosti. 

VSTOPITE

Trajnostno, okolju prijazno, lepo in enostavno za vzdrževanje. Iz Retex tkanine bomo izdelovali prte, tekače, pogrinjke, dekorativne blazine, zavese...za gostinske prostore in za vaš dom.

Prispela je prva pošiljka naše nove kolekcije tiskanih (dezeniranih) airlaid servietov in tudi tekačev v roli. Pustite vaši domišljiji prosto pot in izbirajte med različnimi barvnimi kombinacijami ter motivi za različne priložnosti. 


Naložbo spletnega mesta sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu