Pregrinjala za posteljo, odeje, okrasni trakovi

Posteljna dekorativa za prijeten videz vaše sobe: okrasne prevleke in trakovi za posteljo, dekorativni vzglavniki ter odeje.

DEKORATIVNA PREGRINJALA IN TRAKOVI ZA POSTELJE TER DEKORATIVNI VZGLAVNIKI

Dekorativne izdelke za posteljo izdelujemo individualno, saj se le-ti morajo ujemati z ostalo opremo, tj. z zavesami, talnimi oblogami, celotnim slogom opreme sobe. Na voljo so vam številni materiali in načini izvedbe. Pregrinjala in trakovi so lahko polnjeni in prešiti ali pa enostavnejše izvedbe iz enega sloja kompaktne tkanine. Tudi okrasni vzglavniki so lahko izdelani na različne načine: z zadrgo, z dekorativno obrobo, dekorativnimi vstavki, okrasnimi gumbi, pentljami, čipko,...

 ODEJE

  • Lahke flis odeje AMBIENTAL, 260g/m2, v 8 barvah, 100% poliester, 130x170,obrobljene z overlock zaključkom, primerne predvsem za uporabo v hladnejših dneh na odprtem (terase, vrtovi...)
  • Flis odeje ORIANA, 280g/m2, v 9 barvah, 100% poliester, velikosti 150x200 in 220x240, s šivanim zaključnim robom, za pokrivanje ali dekor.
  • Velur odeje COLUMBIA, 420g/m2, v 16 barvah, 100% poliester, velikosti 150x200 in v 6 barvah velikost 220x240, z zaključno obrobo v enaki barvi.

Naložbo spletnega mesta sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu