IZOBRAŽEVALNI DOGODEK ZA GOSTINCE - PRESTAVLJEN

Zaradi aktualnih razmer, povezanih z epidemijo koronavirusa COVID-19, je izobraževanje PRESTAVLJENO na prihodnji čas.

Na visoko konkurenčnem trgu gostinskih storitev je poleg samih gostinskih znanj in veščin, potrebno obvladovanje tudi različnih drugih področij poslovanja. Uveljavljeni strokovnjaki vas bodo na enostaven in razumljiv način seznanili z vsebinami in informacijami, ki vam lahko pomagajo izboljšati ali dopolniti vašo ponudbo ter dvigniti ugled in vsestransko uspešnost vašega gostinskega posla.

Vabljeni ste lastniki, vodje in zaposleni v gostilnah, restavracijah, cateringu, turističnih kmetijah in vsi ostali, ki se ukvarjate z gostinstvom. 

Kdaj: 23. marec 2020

Kje: Hotel Bau, Limbuška c. 85, 2000 Maribor

Program:

9.00 – 9.10  Uvodni pozdrav

9.10 – 9.55 Flavors of Styria / Okusi Štajerske – predstavitev projekta integralnih turističnih produktov in možnosti za vključitev posameznih ponudnikov v projekt (ga. Rebecca Gerbec, Martura d.o.o.)  

9.55 – 10.40 Predstavitev finančnih spodbud z informacijami o aktualnih razpisih, namenjenih izvajalcem gostinsko-turistične dejavnosti (TIKO PRO d.o.o.

10.40 – 10.55 Odmor

10.55 – 12.25 Pomen gostoljubja in olike v gostinstvu in turizmu (mag. Simona Lečnik Očko, LUMIA - Akademija vrednot

12.55 – 14.55 Vse o digitalnem marketingu za gostince – platforme in orodja, ki jih lahko sami uporabljate za svojo predstavitev in prodajo na spletu (Tomaž Gorec, Spletni partner d.o.o.)

Podrobne predstavitve prezentacijFB dogodek  ali spodaj na tej strani.

Informacije in prijave:
email: info@elotus.si
tel.: 040 142 206

Kotizacija: 75,00 eur + ddv
*** Za prijave do 10.03 2020 znaša kotizacija 55,00 eur + ddv ***

V kotizacijo so zajeti: hladni in topli napitki v času odmorov, prigrizek ob glavnem odmoru, gradiva posameznih prezentacij.

--------------------------------------------------------------

1. Flavors of Styria - Okusi Štajerske je projekt, ki ga sofinancirata Evropska unija – Evropski sklad za regionalni razvoj in Republika Slovenija – Ministrstvo za gospodarski razvoj in tehnologijo. Projekt združuje različne turistične akterje na območju štajerske regije in jih povezuje z integralnimi turističnimi proizvodi, ki so na trgu novi, zanimivi in imajo zgodbo – ponujajo turistu neko posebno doživetje.
Vse podrobnosti o projektu ter možnostih za vključitev posameznih ponudnikov, bo predstavila ga. Rebecca Gerbec, vodja agencije Martura, ki je partner projekta. Lahko se boste tudi individualno pogovorili o vašem primeru.

2. Predstavnica podjetja Tiko Pro d.o.o. nas bo seznanila z možnostmi za pridobitev finančnih sredstev (sofinanciranje, subvencije, ugodni krediti...) za različne namene, z vsemi aktualnimi razpisi ter podrobnostmi njihovih pogojev, poudarek pa bo na tistih, ki so posebej namenjeni izvajalcem gostinsko-turistične ponudbe. Napovedali bodo tudi prihajajoče razpise, ki so v pripravi.

3. O pomenu gostoljubja in olike v gostinstvu in turizmu bo na dogodku govorila mag. Simona Lečnik Očko, vodja in ustanoviteljica  LUMIA - Akademija vrednot.  Udeležencem bo podala številne uporabne napotke in primere iz prakse o načinih ustvarjanja uspešnega prvega vtisa, kako poskrbeti, da se bo naš gost/stranka dobro počutil/-a, od trenutka prihoda do njenega odhoda in zakaj se bo vsakič znova, z veseljem vračal/-a. Govorila bo o pomenu besedne in nebesedne komunikacije pri delu z ljudmi, o pomenu poslovnega bontona in olikanega vedenja v gostinstvu in turizmu ter kako uspešno reševati ugovore in se spoštljivo spopadati s težavnimi gosti.
Mag. Simona Lečnik Očko je magistrirala na smeri Diplomacija, natančneje iz področja protokola. Za različne skupine slušateljev poučuje bonton in vse kar je povezano s kulturo lepega vedenja, tako v poslovnem kot tudi zasebnem življenju. Izobraževalno vsebino predstavlja na sodoben in pozitiven način, izhaja iz uveljavljene teorije in literature, ki jo uspešno prepleta s primeri iz lastnih izkušenj in prakse.

4. O digitalnem marketingu bo predaval g. Tomaž Gorec, iz podjetja Spletni partner d.o.o. Predstavitev posla na spletu je danes nujnost. Katera orodja so nam na voljo, kateri kanali so najbolj učinkoviti za našo dejavnost, kako dosežemo višjo uvrstitev naše spletne strani v iskalniku, kako objavljati in promovirati preko Facebooka, ali so objave na Instagramu primerne in učinkovite,...vse to in še veliko več, predvsem kaj lahko storimo sami, ne da bi najemali drage strokovnjake... vsebine bodo prilagojene uporabnikom iz gostinsko-turistične dejavnosti. G. Gorec je eden najbolj priznanih strokovnjakov s področij optimizacije spletnih strani, oglaševanja na internetu in poznavanja družabnih omrežij. Njegova uspešnost in priljubljenost izhaja tudi iz dejstva, da je vse o čemer govori, preizkusil sam oz. s sodelavci v podjetju. Med drugim je tudi avtor prve slovenske knjige o optimizaciji spletnih strani "Kako do prvih mest na Googlu".

 

 

 


Naložbo spletnega mesta sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu