Aktualno


ZADNJI METRI tkanin iz starih kolekcij, ki gredo ven iz prodaje...vsi znižani za 60%. Nakup v Spletni trgovini.

Ostalo nam je še nekaj kosov posteljnih in frotir izdelkov iz starih kolekcij, katerim smo ceno znižali kar za 60%. Nakup v Spletni trgovini.

Posteljnina in prti, kakršne smo poznali nekoč in kakršne si še vedno želimo: elegantno lepi, trpežni in enostavni za vzdrževanje. S takšnimi izdelki si privoščimo kakovost, hkrati pa podpremo bolj trajnosten način proizvodnje.

Medtem, ko posteljnino večinoma peremo tedensko ali vsaj enkrat na dva tedna, pa velikokrat pozabljamo na vzglavnike.

Zaradi aktualnih razmer, povezanih z epidemijo koronavirusa COVID-19, je izobraževanje PRESTAVLJENO na prihodnji čas.

Izkoristite priložnost za ugodnejši nakup namiznih prtov do konca januarja 2020! Znižanje - 20% velja za našo kompletno obstoječo kolekcijo. Sporočite nam vaše želje ali naročite neobvezujočo predstavitev v vaših prostorih, pišite nam TUKAJ ali pokličite na 040 142 206.

Delimo ideje za zlaganje servietov. Najlepši učinek za dekoracije iz predstavljenega video posnetka dosežete z airlaid ali soft point servieti.

Kako prati in sušiti prte z zaščito proti madežem? Ali jih res ni potrebno likati? Ali se res vsi madeži lahko odstranijo? Koliko časa traja zaščita in kaj vse vpliva na njeno obstojnost? Ali so vse zaščite enako kakovostne? So ti prti v resnici vodoodporni?

Predstavljamo našo spletno trgovino z izdelki za gostince, lastnike restavracij, nastanitvenih objektov in vsakogar, ki potrebuje kakovostne izdelke v profesionalni kakovosti. 

VSTOPITE

Trajnostno, okolju prijazno, lepo in enostavno za vzdrževanje. Iz Retex tkanine bomo izdelovali prte, tekače, pogrinjke, dekorativne blazine, zavese...za gostinske prostore in za vaš dom.

Prispela je prva pošiljka naše nove kolekcije tiskanih (dezeniranih) airlaid servietov in tudi tekačev v roli. Pustite vaši domišljiji prosto pot in izbirajte med različnimi barvnimi kombinacijami ter motivi za različne priložnosti. 

Naša cenjena stranka nas je povabila k sodelovanju pri obnovi restavracije. Z veseljem smo dobavili in montirali karnise, sešili zavese in nadprte. 

Za pomladno osvežitev vaše restavracije, domače jedilnice ali terase, lahko izbirate med štirimi dezeni naše nove tkanine Tagore. Elegantni motivi, tkanina v naravnem videzu, enostavno vzdrževanje.


Naložbo spletnega mesta sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.
S piškotki si pomagamo pri zagotavljanju storitev in statistiki. Z uporabo spletnega mesta se strinjate, da lahko uporabljamo piškotke.   V redu